Predsednik se zahvalio borcima za Srbiju: Hvala lekarima, medicinskim radnicima i svim građanima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 23:11

Predsednik se zahvalio borcima za Srbiju: Hvala lekarima, medicinskim radnicima i svim građanima! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu "avucic" da lekarima dugujemo ogromnu zahvalnost u ovim teškim vremenima

- Beskrajno sam zahvalan lekarima, svim medicinskim radnicima. Veliko hvala i našoj vojsci i policiji na ogromnom trudu. Hvala svim građanima koji se ponašaju odgovorno, jer znaju da se borimo za živote ljudi. Pobedićemo ovu pošast zajedno - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

Бескрајно сам >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << захвалан лекарима, свим медицинским радницима. Bелико хвала и нашој војсци и полицији на огромном труду. Хвала свим грађанима који се понашају одговорно, јер знају да се боримо за животе људи. Победићемо ову пошаст заједно. #ostanikodkuce

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана 2. Апр 2020. у 12:40 PDT

Sednica kriznih štabova održana je danas u 18 časova. Donete su nove mere koje važe na celokupnoj teritoriji Srbije, a to su da se policijski čas pretvara u policijski vikend. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio da će zabrana kretanja biti od subote od 13 časova do ponedeljka u 5 sati ujutru.

- Ostavili smo ljudima dovoljno vremena da kupe štanim treba, a onda da od subote od 13 časova i celu nedelju ostanu u svojim kućama - rekao je Vučić.

Ovo ne važi za penzionere koji će i dalje moći da nedeljom od 4 do 7 ujutru da idu u prodavnice, naglasio je. Još jedna od novih mera je da više od dvoje ljudi ne može da bude na jednom mestu i to će stupiti na snagu odmah, odnosno od večeras.

Хвала свим грађанима који се понашају одговорно, јер знају да се боримо за животе људи. Од пресудног значаја је да се сви понашамо дисциплиновано. #ostanikodkuce Донели смo нове мере: Забрана кретања од 13 сати у суботу до понедељка у 5 ујутру; Више од двоје људи не може да се окупи на једном месту (од вечерас); Љубимци могу да се шетају од 23.00 до 01.00 у распону од 200 метара од места пребивалишта (мера ступа на снагу од суботе). -Cастанак кризних штабова у Палати "Србија".

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана 2. Апр 2020. у 10:09 PDT

Doneta je i mera koja dozvoljava šetnju kućnih ljubimaca, ali ne u periodu od 20 do 21 čas, već od 23h do 01h (dakle do jedan iza ponoći) i to u rasponu od 200 metara od prebivališta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić lekarima: Hvala, heroji!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2020, 09:46

Predsednik Aleksandar Vučić jutros je, još jednom, putem svog Instagram naloga, zahvalio svim lekarima i zdravstvenim radnicima koji se bore protiv virusa korona..."Hvala našim lekarima i zdravstvenim radnicima što imaju toliko ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji", napisao je predsednik na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.