OBRADOVIĆ PRED MEČ U PIONIRU: Partizan ima navijače i dobar tim

Izvor: Kurir, 06.Nov.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆ PRED MEČ U PIONIRU: Partizan ima navijače i dobar tim

Kao i uvek moraćemo da budemo spremni za svih 40 minuta i videćemo šta će nam to doneti, rekao je trener Fenerbahčea

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da očekuje izuzetno težak meč protiv Partizana u beogradskom Pioniru.

"Biće teško, jer navijači mnogo pomažu Partizanu. To je jedan razlog, a drugi je to što su dobar tim. Klub ima svoju filozofiju i tako igraju poslednjih 15 godina, sa istim trenerom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mladim košarkašima. Kao i uvek moraćemo da budemo spremni za svih 40 minuta i videćemo šta će nam to doneti", rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Utakmica 4. kola A grupe između Partizana i Fenerbahčea igra se u petak od 20.45 sati u dvorani Pionir.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRADOVIĆ PRED MEČ U PIONIRU: Partizan ima navijače i dobar tim

Izvor: Dzungla.org, 06.Nov.2013

Kao i uvek moraćemo da budemo spremni za svih 40 minuta i videćemo šta će nam to doneti, rekao je trener Fenerbahčea OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.