Novi trener Crvene zvezde stigao u Čatež: Činjenica je da kasnimo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2013, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trener Crvene zvezde stigao u Čatež: Činjenica je da kasnimo

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović je stigao u utorak uveče u hotel „Terme“ u Čatežu i pridružio se svojim novim izabranicima, prenosi zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Bivši selektor Slovenije se upoznao sa prvotimcima crveno - belih i stručnim štabom, a potom je izneo i prve impresije.

- Blago sam uzbuđen. Svestan sam veličine kluba u koji sam došao i izazova kojeg sam se prihvatio. Crvena zvezda je veliki tim i jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čekam da krenem sa radom. Očekuje nas sve zajedno upoznavanje, prilagođavanje jednih na druge i veliki posao - rekao je Stojanović.

Novi šef stručnog štaba crveno - belih se prethodnih nekoliko dana trudio da prikupi što više informacija o ekipi.

- Imam nekoliko snimaka mečeva od prošle godine, ali tim se od tada mnogo promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svaki igrač - istakao je Stojanović.

Kako je rekao, vremena nema puno, otvaranje sezone za najtrofejniji srpski klub je zakazano za 18. jul.

- Činjenica je da kasnimo i da nemamo puno vremena. Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija. Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku. I pored toga, nadam se da ćemo uspeti sve da nadoknadimo i spremni uđemo u dvomeč protiv pobednika duela Toršavna i IB - naglasio je Stojanović.

Novi strateg kluba iz Ljutice Bogdana prvi trening sa ekipom odradiće danas od 9 časova i 30 minuta u Krškom. Takođe, crveno-beli u popodnevnim satima, tačnije od 18 časova igraju i prvu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Krke u Novom Mestu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi trener Zvezde se pridružio pripremama

Izvor: Beta, 26.Jun.2013

BEOGRAD, 27. juna 2013. (Beta) - Novi trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović stigao je u utorak uveče u Čatež u Sloveniji, gde se prvotimci crveno-belih pripremaju za novu sezonu...Kako prenosi sajt Fudbalskog kl.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.