Nole: Gđa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Gđa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda

Novak i Jelena Đoković oglasili su se na Facebook profilu i pozdravili svoje fanove.

"Gđa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda! Hvala vam svima na prelepim željama. Poslednjih nekoliko nedelja su bile najlepše u našim životima, a sada sa novom energijom krećemo u nove izazove. #NoleFam", stoji na Facebook profilu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković: Gospođa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2014

Novak i Jelena Đoković venčali su se pre dve nedelje, a ovaj par od tada ne silazi sa naslovnih strana svih magazina. Ipak, prvi srpski teniser i njegova izabranica nisu se do sada oglašavali na društvenim mrežama.

Nastavak na Svet plus...

Gotov medeni mesec: Jelena i Novak objavili fotografiju iz spavaće sobe

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jul.2014

Prošla je svadba veka a i medeni mesec pa se bračni par Đoković oglasio ne društvenim mrežama..."Gdja Djokovic i ja vam saljemo veliki zagrljaj iz Beograda! Hvala vam svima na prelepim zeljama. Poslednjih nekoliko nedelja su bile najlepse u nasim zivotima, a sada sa novom energijom krecemo u nove...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.