Nižu se saslušanja: Počeo postupak zbog velikih mahinacija u Zvezdi i Partizanu

Izvor: Blic, 14.Avg.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nižu se saslušanja: Počeo postupak zbog velikih mahinacija u Zvezdi i Partizanu

Pokrenut je pretkrivični postupak u kome se ispituje poslovanje uprava fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, potrvrđeno je nezvanično "Blicu".

Po nalogu Tužilaštva za orgnizovani kriminal, u poslednjih nekoliko dana saslušano je desetak fudbalera Zvezde i Partizana. Između ostalih, kako piše "Nedeljnik", saslušani su bivši generalni sekretar crveno-belih Andrija Kleut, Goran Vasilijević i igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pavle Ninkov i Nenad Kovačević.

"Nedeljnik" piše i da je Radna grupa Uprave kriminalističke policije MUP Srbije ušla u završnu fazu predistražnih radnji o malverzacijama u FK Partizan i FK Crvena zvezda. To bi trebalo da rezultira krivičnim prijavama i privođenjem nadležnih za nestanak više od 50 miliona evra prilikom transfera fudbalera.

Kraj višegodišnje istrage koja je iz SBPOK-a krajem prošle godine prešla u ruke Radne grupe UKP-a trebalo bi da usledi u narednih mesec dana.

Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal već duže vreme proveravaju više od deset prodaja fudbalera, od kojih su najsumnjivije prodaje italijanskim prvoligaškim klubovima. Dokumentacija koja može biti značajan dokaz stigla je iz Italije, a očekuje se da pristignu i papiri iz Belgije i Holandije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hapšenja zbog mahinacija u Zvezdi i Partizanu?

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2013

Radna grupa Uprave kriminalističke policije ušla je u završnu fazu predistražnih radnji o malverzacijama u FK Partizan i FK Crvena zvezda, što bi trebalo da rezultira krivičnim prijavama i privođenjem nadležnih za nestanak više od 50 miliona evra prilikom transfera fudbalera.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.