Neočekivan transfer u ABA ligi: Apić potpisao dvogodišnji ugovor sa Igokeom

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 16:07

Neočekivan transfer u ABA ligi: Apić potpisao dvogodišnji ugovor sa Igokeom

Srpski košarkaš Dragan Apić od danas je novi igrač Igokee, saopštio je klub Srpski košarkaš Dragan Apić od danas je novi igrač Igokee, saopštio je klub.Doskorašnji centar španskog Burgosa, u kom je od januara nastupao kao pozajmljeni igrač Lokomotive iz Kubanja, sa ekipom iz Laktaša potpisao je dvogodišnji ugovor.Momak rođen u Novom Sadu u karijeri je nastupao za Hemofarm, Crvenu zvezdu i FMP, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odakle je otišao u Lokomotivu.Sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu 2015. godine u Italiji.Apić je sedmo pojačanje Igokee, a u klub su ranije stigli Entoni Klemons, Taj Voler, Marko Jošilo, Edin Atić, Stefan Fundić i Džeki Karmajkl.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apić potpisao dvogodišnji ugovor sa Igokeom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020

Srpski košarkaš Dragan Apić od danas je novi igrač Igokee, saopštio je klub...Doskorašnji centar španskog Burgosa, u kom je od januara nastupao kao pozajmljeni igrač Lokomotive iz Kubanja, sa ekipom iz Laktaša potpisao je dvogodišnji ugovor...Momak rođen u Novom Sadu u karijeri je nastupao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.