Nastavlja se suđenje za napad na Čedomira Jovanovića

Izvor: Blic, 23.Dec.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se suđenje za napad na Čedomira Jovanovića

Pred Višim sudom u Beogradu danas se nastavlja suđenje jednom od vođa navijača "Crvene Zvezde" Veliboru Dunjiću za napad na lidera Liberalno-demokratske stranke Ȍedomira Jovanović‡a u aprilu ove godine u restoranu "Čarda" u Segedinu.

Dunjić‡ koji je u pritvoru, optužen je za nasilničko ponašanje, a optužnicom je obuhvać‡en i njegov prijatelj Leo Petrović‡.

Oni se terete da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 17. aprila u Segedinu, uoči vatrepolo utakmice Crvene zvezde i mađarskog Segedina, napali Ȍedomira Jovanović‡a koji je bio sa suprugom i prijateljima.

Tokom suđenja saslušani su kao svedoci I Jovanović I njegova supruga Jelena a sud je pregledao i video snimke sukoba.

Vođ‘a navijača "Crvene zvezde" Velibor Dunjić‡ je bio osuđ‘en na osam godina zatvora zbog pokušaja ubistva na splavu "Kalipso", ali je kazna odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta i njemu se ponovo sudi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje za napad na lidera LDP

Izvor: Akter, 23.Dec.2013

Pred Višim sudom u Beogradu nastavlja se suđenje jednom od vođa navijača "Crvene Zvezde" Veliboru Dunjiću za napad na lidera LDP Čedomira Jovanovića

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.