Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu

Izvor: SandzakPress.net, 20.Okt.2020, 14:08

Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu

Novak Đoković se u Beogradu priprema za ATP turnir koji počinje u ponedeljak 26. oktobra. Najbolji teniser sveta obožava da se priprema u Srbiju jer su često svi naši teniseri ovde, pa onda ima i društvo za sparinge. Često se preko puta Noleta mogu naći Troicki, Krajinović, Lajović… Ali ovog ponedeljka je sve bilo drugačije… Sa Noletom je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na terenu na Dorćolu bio Hamad Međedović, jedan od najvećih bisera srpskog tenisa za kojeg je Nole jednom kazao da će ga prestići. Teniser iz Novog Pazara je dosta pažnje privukao kada je na Rolan Garosu u juniorskoj konkurenciji savladao najbolje plasiranog na ATP listi. Nažalost, njegovo učešće u Parizu se završilo odmah posle toga, ali je Hamad Međedović zavredio i pažnju Novaka Đokovića koji ga je pozvao na jedan trening, verovatno najbolji koji je imao u dosadašnjem delu karijere. Na Instagramu je okačena fotografija sa treninga, a nadamo se da će jednog dana biti istorijska! Podsetimo, tek narednog jula Hamad će proslaviti punoletstvo… sport.blic.rs The post Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NOVAK I HAMAD SPARINGUJU NA DORĆOLU: Đoković trenira sa novom nadom srpskog tenisa! (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, se u Beogradu pripreme za izazove koji ga čekaju na ATP turniru u Beču sledeće nedelje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.