Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Koševu upaljen Olimpijski plamen: "Vraćamo se na mapu važnih svjetskih događaja"

SARAJEVO, ISTOČNO SARAJEVO - Na olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" svečano je otvoren Evropski omladinski olimpijski festival - EYOF 2019, najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini od 14. zimskih olimpijskih igara 1984. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UPALJENA BAKLJA ZA EVROPSKI OMLADINSKI OLIMPIJSKI FESTIVAL: Dodik na otvaranju dočekan zvižducima, ispraćen GROMOGLASNIM aplauzom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Feb.2019, 13:01

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekan zvižducima, ali je nadahnutim govorom, u kojem je pomenuo Republiku Srpsku i njen značaj za održavanje EJOF, "smekšao" publiku na Koševu i na kraju je ispraćen aplauzom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.