Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2023, 14:55

Mrkela: Želimo da osvojimo Kup Srbije, ali smo fokusirani na meč protiv Mladosti

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da je uveren da će "crveno-beli" izboriti plasman u polufinale Kupa Srbije, ali je dodao da je njegovom klubu prioritet naredni meč u Superligi Srbije protiv ekipe Mladosti iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mrkela: Želimo da osvojimo Kup

Izvor: B92, 30.Mar.2023

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela uveren je da će crveno-beli izboriti plasman u polufinale Kupa Srbije..Mrkela je dodao da je njegovom klubu prioritet naredni meč u Superligi Srbije protiv ekipe Mladosti iz Novog Sada...Žrebom je odlučeno da Crvena zvezda igra sa Napretkom u Kruševcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.