Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2021, 15:51

Mozzart ujedinio Mesija i Ronalda: I Leo poslao potpisan dres za malog Gavrila

Dve najveće fudbalske zvezde današnjice ujedinile su se u borbi za Gavrilovu pobedu! Posle Ronalda, i Mesi je poslao potpisan dres za humanitarnu licitaciju kako bi se prikupila sredstva za lečenje osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Kompanija Mozzart, u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, odmah je stavila još jedan vredan komad opreme na Limundo i iznela početnu ponudu od milion dinara za Barsinu desetku sa posvetom “para Gavrilo”.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESI I RONALNDO ZAJEDNO ZA MALOG GAVRILA: Fudbaler Barselone poslao potpisan dres po uzoru na Kristijana!

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2021

Cela Evropa se ujedinila. Dve najveće fudbalske zvezde današnjice ujedinile su se u borbi za Gavrilovu pobedu! Posle Ronalda, i Mesi je poslao potpisan dres za humanitarnu licitaciju kako bi se prikupila sredstva za lečenje osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Kompanija Mozzart,...

Nastavak na HotSport.rs...

GAVRILO UJEDINIO MESIJA I RONALDA: Posle Kristijana i Leo poslao potpisan dres za pomoć našem mališanu FOTO

Izvor: Kurir, 10.Maj.2021

Dve najveće fudbalske zvezde današnjice ujedinile su se u borbi za Gavrilovu pobedu!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.