Mitrović u Novom Pazaru, Kačar i Milić produžili saradnju

Izvor: SandzakPress.net, 30.Avg.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović u Novom Pazaru, Kačar i Milić produžili saradnju

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas novog štopera Filipa Mitrovića, a saradnju sa ovdašnjim prvoligašem produžili su desni bek Ervin Kačar i napadač Aleksandar Milić. “Odlučili smo se za proverene snage, dok je Mitrović došao na preporuku. Do kraja prelaznog roka angažovaćemo najmanje još jedno, a možda i tri pojačanja”, rekao je generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović. Crnogorac Mitrović (25) stigao je u Pazar iz ruskog Tjumenja, dok su Kačar (27) i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Milić (30) u finišu prelaznog odlučili da ostanu u klubu. S druge strane, Novi Pazar je raskinuo saradnju sa letošnjim akvizicijama Mozesom Džonom i Petrom Konestabom, dok je Miloš Lekić pozajmljen Slogi iz Kraljeva. Na pozajmicu je otišao i omladinac Faris Ajdinović, koji će u narednom periodu igrati za srpskoligaša Jošanicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Trka sa vremenom: Partizan obnovio pregovore sa Olimpijom, Mandarić traži 2.000.000 za štopera

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2019, 12:11

Ulaskom u Ligu Evrope Partizan mora da razmišlja o pojačanjima u samom finišu prelaznog roka. Sledi velika trka sa vremenom, ali kako su crno-beli neke mete već naciljali i uspostavili određene kontakte, nije isključeno da će u Humsku u narednim satima stići jedno ili možda čak dva pojačanja. ...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.