Miloš Teodosić tvrdi da rezultat Srbije na Mundobasketu nije neuspeh

Izvor: Danas, 30.Sep.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Teodosić tvrdi da rezultat Srbije na Mundobasketu nije neuspeh

Srpski košarkaš Miloš Teodosić tvrdi da peto mesto na Svetskom prvenstvu u Kini nije neuspeh, a da su na rezultat "orlova" prvenstveno uticale neplanirane povrede zbog kojih selektor Aleksandar Đorđević nije mogao da računa na njega i još neke bitne igrače. Članak Miloš Teodosić tvrdi da rezultat Srbije na Mundobasketu nije neuspeh se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković danas bira za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije

Izvor: Danas, 30.Sep.2019

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković danas će u podne objaviti spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Paragvaja u Kruševcu (10. oktobar) i kvalifikacioni za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije u Viljnusu (14. oktobar). Članak Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković danas bira za mečeve...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.