Milojević: Iznenadićemo Zvezdu

Izvor: Kurir, 19.Okt.2012, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Iznenadićemo Zvezdu

Zvezda ima mlad, perspektivan i jak tim i o njima ne treba trošiti reči. Moramo da uđemo maksimalno koncentrisani i da pokušamo da ponovimo igru protiv Radničkog u prošlom kolu, kazao je on

BEOGRAD - Trener fudbalera BSK Borče Goran Milojević rekao je da će njegov tim pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu u devetom kolu Super lige Srbije i izvuče pozitivan rezultat.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvena zvezda je apsolutni favorit. Posle poraza u Subotici sigurno će dati sve od sebe da dobiju utakmicu. Mi idemo tamo da se nadigravamo i pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat. Biće teško, ali je u fudbalu sve moguće", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Milojević je kazao da Zvezda ima mlad, perspektivan i jak tim."Zvezda ima mlad, perspektivan i jak tim i o njima ne treba trošiti reči. Moramo da uđemo maksimalno koncentrisani i da pokušamo da ponovimo igru protiv Radničkog u prošlom kolu", kazao je on.

Milojević je istakao da zbog povreda neće igrati Aleksandar Simović i Miloš Stamenković, dok je Ajazdin Nuhi pod znakom pitanja.

Najbolji strelac BSK-a u ovoj sezoni Mile Savković rekao je da on i njegovi saigrači nemaju strah pred duel sa Zvezdom.

"Igraće se u lepom ambijentu, pred mnogo navijača i to će nama biti velika razlika u odnosu na ostale utakmice. Borićemo se, nemamo strah prema nikome i pokušaćemo da iznenadimo", kazao je Savković.

Zvezda će dočekati BSK sutra u 19.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.