Miletić: Daćemo sve da konačno osvojimo titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 14:02

Miletić: Daćemo sve da konačno osvojimo titulu

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić poručio je sa priprema na Zlatiboru da će svi u klubu, a igrači posebno, dati sve od sebe da sledeće sezone konačno osvoje šampionsku titulu.

"Dolaskom u Partizan ostvario sam snove, zaigrao za klub za koji odmalena navijam, postao reprezentativac, osvajao trofeje. Sve sem šampionske titule. Verujem da sledeće sezone mogu i to da ostvarim, svi u klubu, od trenera, rukovodilaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrača, saglasni smo da ćemo dati sve od sebe, da ćemo se boriti do kraja. Više nema vremena za opravdanja i greške", rekao je Miletić.

Partizanov desni bek istakao je da je recept za uspeh da ekipa "namesti glavu" i da na svim utakmicama ima pristup kao u derbijima protiv Crvene zvezde.

On je dodao da ne bi imao ništa protiv da se, u slučaju da crno-beli angažuju desnog beka Abdulajea Sisea, vrati na svoju prirodnu poziciju štopera, ali da će o tome konačnu reč imati stručni štab i trener Savo Milošević.

Mladi Petrović potpisao profesionalni ugovor 

Mladi fudbaler Partizana Đorđe Petrović, rođen 2003. godine, potpisao je danas profesionalni trogodišnji ugovor, saopšteno je na sajtu kluba.

Kako se navodi, talentovani vezni fudbaler radiće u omladinskom timu, pod komandom trenera Nenada Brnovića, nekada prvotimca Partizana i reprezentativca Srbije i Crne Gore.

U Partizanu očekuju da Petrović u budućnosti postane još jedan oslonac prvog tima ponikao u omladinskoj školi kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Miletić: Daćemo sve da konačno osvojimo titulu

Izvor: RTS, 16.Jul.2020

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić poručio je sa priprema na Zlatiboru da će svi u klubu, a igrači posebno, dati sve od sebe da sledeće sezone konačno osvoje šampionsku titulu. Dodao je da nema ništa protiv da se, u slučaju da crno-beli angažuju desnog beka Abdulajea Sisea, vrati na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.