Mesi se vraća u reprezentaciju uz sramotne uslove

Izvor: B92, 07.Mar.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se vraća u reprezentaciju uz sramotne uslove

Lionel Mesi vraća se u reprezentaciju Argentine, ali mediji navode da je to uslovio sa nekoliko sebičnih zahteva.

Selektor Argentine Lionel Skaloni će prvi put od Svetskog prvenstva u Rusiji, za prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom.

Međutim, spekuliše se da je napadač Barselone pristao da igra samo prvi meč sa Venecuelom 22. marta u Madridu, ali ne i da gostuje u Maroku četiri dana kasnije.

Drugi izvori tvrde da će Mesi putovati i u Afriku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali uz nekoliko izričitih klauzula, koje se pre svega tiču javnosti.

Naime, novinari neće imati dozvolu da intervjuišu Mesija pre i posle utakmice, niti će fotografi smeti da ga slikaju posle meča.

Takođe, fudbalerima ili i navijačima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa Mesijem.

Međutim, najvažnija klauzula u sporazumu između FS Argentine i Maroka je da reprezentativci afričke selekcije ne smeju da igraju agresivno protiv Mesija.

Navodno će im biti naglašeno da startuju blago ili ga čak izbegavaju. Dobro ste pročitali, niko ne sme da dira Mesija tokom utakmice!

S druge strane, Argentinci su se obavezali da Mesi odigra najmanje 60 minuta na stadionu Princ Mulaj Abdelah 26. marta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesijevi zahtevi za povratak: Niko da me ne dira, nema selfija...

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2019

Lionel Mesi vraća se u reprezentaciju Argentine, ali mediji navode da je to uslovio sa nekoliko vrlo čudnih zahteva. Selektor Argentine Lionel Skaloni će prvi put od Svetskog prvenstva u Rusiji, za prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom moći da računa na Barsinog superstara. Međutim, spekuliše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.