Mediji: Bivši košarkaški reprezentativac priveden zbog porodičnog nasilja

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Bivši košarkaški reprezentativac priveden zbog porodičnog nasilja

Beograd -- Bivši košarkaški reprezentativac Milan Gurović dobio je krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja, pišu beogradski mediji.Oglasio se i Gurović.

"Blic" navodi i da je Gurović priveden juče nakon što je u stanu u Beogradu nasrnuo na ženu i maloletnu ćerku (16).

Protiv bivšeg košarkaša podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Oglasio se i Gurović, koji je za "Blic" naveo: "Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo."

U tom momentu njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi, kako kaže, "život dao", skočila na njega. Gurović kaže i da je pokušao je da relativizuje nasilje u porodici. "Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu", kazao je on.

Prema njegovim rečima, do incidenta je došlo jer već godinama želi da se razvede od supruge, koja mu to ne dozvoljava.

Mediji pišu i da je Guroviću izreena mera zabrane prilaska supruzi i ćerki.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.