Masovna tuča dve porodice u Nišu

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča dve porodice u Nišu

NIŠ - Dve osobe su teže povređene, a 11 lakše u masovnoj tuči članova dve porodice u niškom naselju Crvena zvezda, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Sukob članova dve porodice započeo je u ponedeljka uveče, nastavljen je juče oko podneva, a policija je odredila meru zadržavanja za osmoro za koje se sumnja da su bili učesnici tuče, navode iz policije.

Mera zadržavanja određena je Tahiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << A. (36), Trajku A. (38), Šabanu A. (42), Nami K. (35), Arslanu M. (52), Srđanu M. (34) i Zorici M.(50), svi iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivična dela učestvovanja u tuči, kao i Danijelu H. (31) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede, saopštavaju iz policije.

Svi osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja, napominju iz policije.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Masovna tuča, 13 povređeno

Izvor: B92, 10.Jul.2013

Niš -- Dve osobe su teže povređene, a 11 njih lakše u masovnoj tuči članova dve porodice u niškom naselju Crvena zvezda, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu...Sukob članova dve porodice započeo je u ponedeljak uveče, nastavljen je juče oko podneva, a policija je odredila meru zadržavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.