Magomedov u četvrtfinalu SP, za medalju protiv Kubanca La Kruz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2021, 11:56

Magomedov u četvrtfinalu SP, za medalju protiv Kubanca La Kruz

Reprezentativac Srbije u boksu Sadam Magomedov plasirao se u četvrtfinale prvenstva sveta u teškoj kategoriji, pošto je večeras u Beogradskoj areni u osmini finala pobedio predstavnika Bosne i Hercegovine Džemala Bošnjaka sa 5:0.

Za prolazak u polufinale, što bi mu osiguralo bar bronzanu medalju, Magomedov će imati najteži mogući zadatak, jer će mu protivnik biti četvorostruki prvak sveta i dvostruki olimpijski šampion Kubanac Hulio Cezar La Kruz.

Preostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dvojica reprezentativaca Srbije danas su izgubili mečeve osmine finala. Samir Aličić je u lakoj kategoriji izgubio od Letonca Edgarasa Skurdelisa, dok je Vladan Babić u superteškoj kategoriji poražen u duelu sa Mahamadom Abdulajevim iz Azerbejdžana.

Sutra će u ring ući dvojica naših boksera. Vahid Abasov boriće se protiv Kirgistanca Zakšuluka Talaibekova u kategoriji do 67 kilograma, dok će Vladimir Mirončikov u kategoriji do 80 boksovati protiv Bugarina Kristijana Nikolova.

Besplatan ulaz na svetsko prvenstvo

Ulaz na mečeve Svetskog prvenstva u boksu, sve do finala, biće besplatan, saopštio je danas Bokserski savez Srbije (BSS).

Kako se navodi, ova odluka je doneta da bi se ispunila želja boksera.

"Većina boksera su deca radničke klase i odluka BS S omogućava onima koji žele uživo da ih gledaju i od srca navijaju, da besplatno uđu na kvalifikacione mečeve i svima nama budu dodatna važna podrška”, izjavio je kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE: Besplatno do kraja na Svetskom prvenstvu u boksu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2021

Potrebna je podrška Babiću, Aličiću i Magomedovu...Ulaz na mečeve Svetskog prvenstva u boksu u Beogradu, sve do finala, biće besplatan, saopštio je danas Bokserski savez Srbije...Kako se navodi, ova odluka je doneta da bi se ispunila želja boksera...- Većina boksera su deca radničke klase i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.