Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom

Pop ikona Madona potpisala je danas, nakon više meseci pregovora, ugovor o gostovanju u finalu takmičenja za pesmu Evrovizije u Tel Avivu, objavio je izraelski javni serivs Kan.

Pevačica je doputovala u Izrael kasno u utorak, a nesporazum s Evropskom radiodifuznom unijom (EBU) izbio je oko njenih proba bez potpisanog ugovora, navode izraelski mediji.

Uprkos tome Madona je održala zatvorenu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << probu u Expu Tel Aviv u sredu i jutros i sada je u potpunosti posvećena nastupu, navode izraelski mediji na hebrejskom.

Očekuje se da EBU danas zvanično to najavi.

Razlog odugovlačenja poptisivanja ugovora nije sasvim jasan, ali se veruje da se nije radilo o novcu jer cenu njenog pojavljivanja pokriva izraelsko-kanadski milijarder Silvan Adams.

Objavljeno je između ostalog da Madona i EBU nisu mogli da se slože o autorskim pravima, kao i da je spor izbio zbog ispolitizovanog sadržaja njenih pesama i nastupa.

Ona je danas postavila još jednu fotografiju na Instragramu uz potpis "Madame X je svetica".

Ona će nastupiti u subotu uveče u pauzama dok se glasa i broje glasovi.

Očekuje se da će pevati svoj hit "Like a Prayer" i pesmu "Future" s predostejećeg albuma "Madame X".

Reper Kuavo (Quavo) iz trija Migos koji je srađivao s Madonom i koji će održati kocert večeras nastupiće s njom zajedno na Evroviziji u subotu.
Pogledaj vesti o: Madonna,   Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Tel Avivu se snima film o Evroviziji

Izvor: Beta, 16.Maj.2019

Tel Aviv je ove nedelje, dok traje nadmetanje za Pesmu Evrovizije, domaćin mnogim zvezdama, ali ne samo iz sveta muzike, već i filma.Na marginama Evrosonga pojavile su se još dve svetski poznate ličnosti, glumci Rejčel Mekadams i Vil Ferel da bi snimali film Netfliksa.Tema i naslov filma je Evrovizija,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.