Ponosni Mesi: Prohodao Tijago

Izvor: B92, 30.Sep.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni Mesi: Prohodao Tijago

Leo Mesi ima glavobolje na svom poslu, pošto se povredio i neće moći da igra dve do tri nedelje, ali na privatnom planu sve ide kako treba.

Bar ako sudimo prema fotografijama koje je fudbaler Barselone postavio na svoj profil na Instagramu - na njima se vidi Leov sin Tijago i njegova supruga.

"Prvi koraci našeg sina, porodica je moj život", napisao je Mesi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponosni Mesi: Prohodao Tijago

Izvor: B92, 30.Sep.2013

Leo Mesi ima glavobolje na svom poslu, pošto se povredio i neće moći da igra dve do tri nedelje, ali na privatnom planu sve ide kako treba...Bar ako sudimo prema fotografijama koje je fudbaler Barselone postavio na svoj profil na Instagramu - na njima se vidi Leov sin Tijago i njegova supruga..."Prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.