Lavrov: Zapad na grub način uvlači zemlje Balkana u NATO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Zapad na grub način uvlači zemlje Balkana u NATO

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da Zapad na grub način gura zemlje Balkana da postanu članice NATO-a ne osvrćući se na narode ovih država.

"Zapad nastavlja sa svojom drskom politikom uvlačenja ovog regiona u NATO u potpunosti ignorišući ljude u ovim zemljama, pored ignorisanja lekcije iz istorije ili jednostavne diplomatske ljubaznosti", rekao je Lavrov na konferenciji u Moskvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u čast pokojnog ambasadora Rusije u UN Vitalija Čurkina održanoj danas u Moskvi prenosi TAS S.

On je takođe naglasio da Rusija već dugo i uporno poziva na "povratak na osnovne principe međunarodnih odnosa zapisanim u Povelji UN-a i dokumentima OEBS-a, odnosno na suverenu jednakost država, nemešanje u unutrašnje poslove, suzdržavanje od pretnji ili upotrebe sile i razrešenje sukoba na miran način."
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Zapad drskom politikom uvlači zemlje Balkana u NATO

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2019

MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da Zapad na grub način gura zemlje Balkana da postanu članice NATO ne osvrćući se na narode ovih država.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lavrov: Zapad na grub način uvlači zemlje Balkana u NATO

Izvor: RTS, 20.Feb.2019

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da Zapad na grub način gura zemlje Balkana da postanu članice NATO-a ne osvrćući se na narode ovih država. . "Zapad nastavlja sa svojom drskom politikom uvlačenja ovog...

Nastavak na RTS...

Lavrov: Zapad na grub način gura zemlje Balkana u NATO ne osvrćući se na narode ovih država

Izvor: Vostok.rs, 20.Feb.2019

Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da Zapad na grub način gura zemlje Balkana da postanu članice NATO-a, ne osvrćući se na narode ovih država prenosi TASS.. „Zapad nastavlja sa svojom drskom politikom uvlačenja ovog regiona u NATO, u potpunosti ignorišući ljude u ovim zemljama,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.