Izvor: RTS, 28.Jan.2022, 22:40

Lajčak: Potencijalna rešenja jasnija posle razgovora Radne grupe za registarske tablice

Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izjavio je da je četvrti sastanak eksperata Beograda i Prištine u okviru Radne grupe za registarske tablice doneo više jasnoće o potencijalnim opcijama i mogućim rešenjima.
Miroslav Lajčak je objavio da su ekspertske delegacije Beograda i Prištine došle danas u Brisel na četvrti sastanak Radne grupe o registarskim tablicama.

"Razgovori su doneli više jasnoće o potencijalnim opcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i mogućim rešenjima", naveo je Lajčak na Tviteru.
Dodao je da je ohrabrio obe delegacije da nastave rad na rašenjima, a u pogledu približavanja roka za predstavljanje rezultata.
Prvi sastanak Radne grupe za iznalaženje trajnog rešenja za registarske tablice, formirane u septembru u cilju prekida blokada na administrativnim prelazima, održan je 21. oktobra u Briselu, a dogovoreno je da će rezultati biti predstavljeni za šest meseci.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak: Na vidiku potencijalne opcije za dogovor o tablicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022

Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izrazio je nadu da su eksperti Beograda i Prištine nakon četvrte runde razgovora u okviru Radne grupe za iznalaženje trajnog rešenja za registarske tablice, bliži potencijalnom rešenju..."Ekspertske delegacije Srbije i Kosova došle su danas u Brisel na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lajčak ohrabrio radnu grupu za registarske tablice da nastavi rad na mogućim opcijama

Izvor: Beta, 29.Jan.2022, 00:05

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da su se u Briselu danas sastale delegacije stručnjaka Kosova i Srbije i da su diskusije donele više jasnoće o opcijama i mogućim ishodima oko pitanja registarskih tablica.On je na tviteru napisao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.