LIGA EVROPE IZ UGLA MEGAFONA

Izvor: Megafon.co, 13.Feb.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE IZ UGLA MEGAFONA

U utorak 13. februara igra se 1/16 finala Lige Evrope na stadionu Rajko Mitić, kapaciteta 51.755.
Na ovom stadionu igrana su dva finala evropskih takmičenja i to – 09. maja 1979. Finale Kupa UEFA, Crvena Zvezda – Borusija Mehengladbah (1:1), i finale tadašnjeg Kupa Šampiona 30. maja 1973. godine Ajax – Juventus (1:0).
20. juna 1976. godine igrano je i finale Evropskog prvenstva između Čehoslovačke i SR Nemačke (2:2, penalima 5:3). Popularna “rupa” će >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << večeras biti krcata i biće, po meni, mač sa dve oštrice, jer dobro je poznato šta zapaljiva atmosfera može da uradi fudbalerima koji tako dugo čekaju uspeh u Evropi… Ako izgore u želji, biće to, reklo bi se, rutinska pobeda gostiju… Ali, uvek to ali, Zvezda je ostala bez Kange, Boaći verovatno ne nastupa, ali su zato tu: Radonjić, Krstičić, Srnić, Donald i Pešić… uz dirigentsku palicu odličnog Vladana Milojevića i iznenađenja sa klupe kao što je na primer Nemanja Milić. Zvezda je i te kako sposobna da naudi moskovskom velikanu. Sve ovo zna i Viktor Gončarenko, strateg CSKA. On svoje nade polaže u višegodišnje iskustvo igranja u Evropi i naravno, bolji igrački kadar (Akinfejev, Golovin, Džagoev i veoma nezgodni i brzi Vitinju i Musa…).
Reklo bi se da je ovde X najverovatnije i da bi Zvezda trljala ruke ovakvim rezultatom pred put u Moskvu. Međutim sigurno CSKA dolazi u Beograd sa ciljem da postigne jedan pogodak. CSKA ima igrače, iskustvo i novac… Zvezda ima navijače, srce i Vladana Milojevića… Šta će presuditi… Večeras u 18h… Srećno!
Autor teksta je novo pojačanje startnom timu Megafona! Detalji o njemu i novi tekstovi USKORO!
 


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Crvena Zvezda,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (sreda, 14. februar): Real Madrid – PSŽ, najzabavnija kladilačka jednačina… Basket od Bundeslige do NBA parketa!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2018, 09:23

6408: PORTO – LIVERPUL, 20.45 (Fudbal, Liga šampiona) Porto važi za ekipu koja igra dobro pred svojom publikom (16 pobeda, dva remija i jedan poraz na 19 mečeva u svim takmičenjima), međutim grupnu fazu ovog takmičenja započeli su porazom od Bešiktaša kod kuće. S druge strane savladali su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.