Kosanović: Veliki fond igrača, za mnoge nema mesta ni na klupi

Izvor: Beta Video, 17.Apr.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Veliki fond igrača, za mnoge nema mesta ni na klupi

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je danas da je Vojvodina Vojvodina iako je ostala bez nekoliko ključnih igrača. Ta deca su naučena da igraju ozbiljan fudbal i da imaju pozitivan pristup u svakoj utakmici. Oni ne igraju da se sačuvaju, već da ostvare pozitivan rezultat. Tako će biti i ovde i biće interesantno videti šta mi u ovom trenutku možemo protiv hitre, agresivne i razigrane ekipe. rekao je Kosanović. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Kosanović: Vojvodina se nije unapred predala

Izvor: Beta Video, 17.Apr.2015

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je danas da protiv Vojvodine očekuje isto ono što je bilo i u prethodne četiri utakmice, maksimalnu ozbiljnost, dosta konscentracije i napora. Imamo protivnika koji sigurno ovde ne dolazi da se unapred preda, već će tražiti pozitivan rezultat, rekao...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.