Konte želi Matića u Interu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte želi Matića u Interu

Srpski fudbalski reprezentativac iz Mančester Junajteda Nemanja Matić mogao bi u januaru da promeni sredinu i potpiše za Inter, prenose italijanski mediji.

Trener "neroazura" Antonio Konte spremio je ponudu za visokog vezistu kako bi ponovo sarađivali, kao što je to bio slučaj u Čelsiju u sezoni 2016/2017, pre nešto što je Matić prešao u Junajted i kasnije Italijan priznao da je to bila velika greška >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "plavaca".

Matiću ugovor sa velikanom sa Old Traforda ističe narednog leta i verovatno neće potpisati novi, posebno što nije u dobrim odnosima sa menadžerom Oleom Gunarom Solskjerom.

Izvori sa Apenina pišu da je 31-godišnjem fudbaleru potreban novi izazov i da namerava da se okuša u Seriji A.

Matić se ranije dovodio u vezu i sa velikim rivalima Intera - Juventusom i Milanom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte želi Matića u Interu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019

MILANO - Srpski fudbalski reprezentativac iz Mančester Junajteda Nemanja Matić mogao bi u januaru da promijeni sredinu i potpiše za Inter, prenose italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.