Kleo prelazi u Liverpul!?

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 14.Okt.2010, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleo "prelazi" u Liverpul!?

Engleski fudbalski klub Liverpul zainteresovan je da u zimskom prelaznom roku angažuje napadača Partizana, Brazilca Klea, prenose engleski mediji! Prema informacijama sa Ostrva, menadžer "crvenih" Roj Hodžson već je spremio spisak pojačanja za zimski prelazni rok, a na njemu se nalazi i ime golgetera Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 11 golova.

Ipak, još uvek je neizvesna situacija u vezi sa prodajom Liverpula novim vlasnicima, a samim tim i dalja budućnost menadžera Roja Hodžsona na klupi tima. 

Slavni klub sa "Enfilda" katastrofalno je počeo novu sezonu sa samo šest bodova iz prvih sedam kola Premijer lige i nalazi se na 18. mestu tabele. Posebno veliki problem predstavlja napad pošto je ekipa postigla samo sedam golova u isto toliko utakmica.

Brazilac Kleo je u ovom trenutku na fudbalskom tržištu procenjen na oko četiri miliona evra, a interesovanje za njega pokazuje i rimski Lacio.
 
Izvor:Vesti online
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.