Kecmanova trojka najveći trenutak u istoriji ABA lige

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2020, 16:37

Kecmanova trojka najveći trenutak u istoriji ABA lige

Trojka Dušana Kecmana, kojom je Partizanu u finalu ABA lige 2010. godine doneo titulu, proglašena je za najveći trenutak u istoriji regionalnog kosarkaskog takmičenja Trojka Dušana Kecmana, kojom je Partizanu u finalu ABA lige 2010. godine doneo titulu, proglašena je za najveći trenutak u istoriji regionalnog kosarkaskog takmičenja.Kecman je u Zagrebu protiv Cibone postigao trojku sa skoro celog terena za titulu, 0,6 sekundi pre kraja meča.Kako je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na sajtu ABA lige, navijači su izglasali trojku Kecmana protiv Cibone za najveći trenutak svih vremena u regionalnom takmičenju.U konkurenciji za to priznanje Kecman je u finalnom glasanju pobedio seriju od 17 uzastopnih poena pljemejkera Crvene zvezde Markusa Vilijamsa protiv Partizana.Kecman je pobedu odneo sa 58 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kecmanova trojka najveći trenutak u istoriji ABA lige

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

. Trojka Dušana Kecmana, kojom je Partizanu u finalu ABA lige 2010. godine doneo titulu, proglašena je za najveći trenutak u istoriji regionalnog košarkaškog takmičenja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.