KAO DA JE FENERBAHČE: Zvezda dočekuje Budućnost u reprizi prošlogodišnjeg finala ABA lige

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA JE FENERBAHČE: Zvezda dočekuje Budućnost u reprizi prošlogodišnjeg finala ABA lige

Aktuelni šampioni dočekuju derbi kola posle pobede protiv turskog Fenerbahčea u Evroligi. Sa istim pristupom istrčaće na teren i večeras PRVI put posle dramatičnih utakmica u finalu ABA lige prethodne sezone, na megdan će izaći košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti. Meč drugog kola regionalnog takmičenja, sa značajno manjom ulogom u odnosu na susrete u aprilu, igra se večeras od 20.00 u dvorani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Aleksandar Nikolić". Upravo zbog dešavanja u tom finalu, crveno-beli i dalje odrađuju kaznu, pa neće imati veliku podršku sa tribina. Ulaz je dozvoljen samo vlasnicima VIP i počasnih ulaznica. Aktuelni šampioni dočekuju derbi kola posle pobede protiv turskog Fenerbahčea u Evroligi. Sa istim pristupom istrčaće na teren i večeras. - Očekuje nas još jedna važna utakmica. Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i od petka se pripremamo samo za to - naglasio je Milan Tomić, koji je izabran za najboljeg trenera 2. runde Evrolige. - Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom. Želimo da pokažemo istu igru kao na prethodnom duelu, da budemo čvrsti i tvrdi u odbrani i da se pridržavamo dogovora iz svlačionice. Strateg crveno-belih je svestan kakav raspored stoji pred njegovim timom. Zato je svaki trijumf, zabeležen na evropskoj ili domaćoj sceni, veoma značajan. - Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone, i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobedu i dobar nastavak u regionalnoj ligi. Budućnost stiže u Beograd posle pobede u prvom kolu protiv Zadra. - Dobro se poznajemo sa protivničkom ekipom, koja je pretrpela određene promene, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu - istakao je bek crveno-belih Ognjen Dobrić. - Brzo smo se okrenuli tom meču, i kao što sam rekao još u svlačionici "Arene" posle Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način uđemo u sezonu u ABA ligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORAZ ZVEZDE U REPRIZI FINALA: Crveno-beli posle drame u Pioniru izgubili od Budućnosti! Ne pomaže ni fantastični Gist (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 13.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Budućnosti u dvorani "Aleksandar Nikolić" derbi meč drugog kola ABA lige - 81:89 (20:26, 22.18, 21:22, 18:23).

Nastavak na Kurir...

BILO JE I TENZIJA: Pogledajte REAKCIJU crveno-belih posle poraza od Budućnosti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019

Derbi kola...Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od ekipe Budućnosti u okviru drugog kola regularnog dela ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić". Crveno-beli su pognute glave napustili parket Pionira, a bilo je tenzija na kraju meča...Naime, fizioterpauet gostiju ušao je u verbalni sukob sa ljudima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.