KAKAV USPJEH – Hamad Međedović je šampion „nove generacije“!

Izvor: SandzakPress.net, 02.Dec.2023, 21:33

KAKAV USPJEH – Hamad Međedović je šampion „nove generacije“!

Novopazarac Hamad Međedović napravio je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri! U Džedi je u subotu u finalu “Završnog ATP turnira nove generacije” pobedio je Francuza Artura Fisa i stigao do veoma važnog trofeja. Bio je to uzbudljiv meč u kojem je odigrano pet setova. Po setovima bilo je 3:4 (6), 4:1, 4:2, 3:4 (9), 4:1 za pazarskog tenisera, a duel je trajao dva sata i 14 minuta. Uz pehar u Saudijskoj Arabiji, Međedović je osvojio i finansijsku nagradu od 514.000 dolara. Popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << “Nekst džen” igra se po posebnim pravilima – na tri dobijena seta, s tim što je su za osvajanje seta potrebna četiri osvojena gema. Ovim mečom i zvanično je okončana 2023. godina kada je ATP u pitanju. Uskoro opširnije… The post KAKAV USPJEH – Hamad Međedović je šampion „nove generacije“! appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamad Međedović šampion „nove generacije“

Izvor: Danas, 02.Dec.2023

Srpski teniser Hamad Međedović napravio je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri! U Džedi je u subotu u finalu “Završnog ATP turnira sledeće generacije” pobedio je Francuza Artura Fisa i stigao do veoma važnog trofeja.

Nastavak na Danas...

Koliko je Međedović zaradio u Džedi: Više nego u karijeri

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2023, 13:55

Hamad Međedović je ostvario je uspjeh karijere nakon što je juče u Džedi osvojio „završni ATP turnir sljedeće generacije“.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.