JELENA NAĐ:Jedan MOĆNIK štiti Alberta

Izvor: Press, 28.Sep.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA NAĐ:Jedan MOĆNIK štiti Alberta

Supruga Alberta Nađa Jelena kaže da je bivšeg fudbalera i funkcionera Partizana sve do sada štitio jedan moćnik.
Foto:srbijadanas.rs
Ona je policiji otkrila ime tog čoveka iz senke, pa se nada da će njen muž konačno odgovarati za to što ju je tokom braka tukao i seksualno zlostavljao.
Jelena je u razgovoru za Informer naglasila da je prethodne tri godine svake nedelje odlazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u sud i tužilaštvo tražeći zaštitu od bivšeg supruga, kojeg je optužila da je pred najstarijim sinom pokušao da je siluje i da ju je više puta premlaćivao. Takođe, zahtevala je od nadležnih organa pomoć pri naplati alimentacije, ali ističe da je uvek nailazila na negativne odgovore.
Albert Nađ demantovao sve optužbe
Albert Nađ je juče saslušan u zgradi Policijske uprave u Beogradu. Saslušanje je trajalo dvadesetak minuta, a prema saznanjima Informera, bivši fudbaler je demantovao sve optužbe koje je supruga iznela na njegov račun. Ona, međutim, ostaje pri svojim tvrdnjama. 
- Nadam se da će istraga pokazati šta se dogodilo i da će nadležne institucije reagovati na adekvatan način. Dosta su mom bivšem suprugu čuvali leđa - kaže Jelena, a na pitanje ko je dosad štitio Alberta Nađa odgovara:
- Ne smem da vam kažem, razumite me. Znam, ali ne smem da kažem. Jedva sam se usudila da otkrijem ime policiji. Sad imaju čime da se pozabave.

Javnost je zgrožena međusobnim optužbama bivših supružnika, jer su i jedno i drugo izneli strašne i šokantne detalje iz privatnog života. Najviše su svim tim ugrožena njihova deca, sinovi Nemanja (20) i Nikola (16), i ćerka Jana, koja ima samo devet godina. Jelena, sa kojom deca žive, kaže da pokušava da ih zaštiti na sve načine.
- Išla sam na razgovor kod učiteljice, koja mi je rekla da Janini vršnjaci očigledno ne znaju šta se dešava, da nema zadirkivanja niti bilo kakvih problema. Jani nisam dozvolila ni da gleda emisiju na TV Prva kad sam ja gostovala, ni onu na TV Pink kad je gost bio moj bivši suprug. Moja ćerka je, srećom, još mala da bi čitala novine, tako da uspevam da je sačuvam od svega. Nikoli sve ovo teško pada, ali svestan je šta se dešava i bio je u policiji da svedoči. A Nemanja je svoj čovek, punoletan je i rekao je šta je imao - ističe Jelena.
- Razapeta sam u javnosti, izložena pljuvačini, a samo sam progovorila o porodičnom nasilju. I bivša devojka mog bivšeg supruga, koja meni nikad nije bila prijateljica, takođe ga je optužila za zlostavljanje. Zar da se dvema suparnicama tako poklapaju priče?! Pa nijedan um nije toliko bolestan da izmisli sve te detalje koje sam iznela javno - naglašava Jelena.
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SLUČAJ ZASTAREO: Ništa od optužnice protiv Alberta Nađa

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016

...Albert Nađ juče je saslušan u policiji, gde je negirao da je fizički zlostavljao i pokušao da siluje i ubije suprugu Jelenu dok su bili u braku..Kako Kurir saznaje, i pored toga što je Jelena javno ispričala da ju je bivši muž brutalno prebio pred decom, što je njen najstariji sin potvrdio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.