Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Neće me oterati iz Beograda, Janković svetla tačka

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je u Novom danu da nikad nije sebe video u politici, već da je u toku predsedničke kampanje podržao Sašu Jankovića kao, kako kaže, tog momenta najbolji mogući izbor.

Izvor: N1

"Posle toga sam pokazao i dokazao da sam totalno van politike. Ja sam nestranačka ličnost celog života, ali imam pravo na mišljenje", rekao je ivković. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Dodaje da je tada doživeo "golgotu i pljuvačinu" i dodaje da to nije zalužio, ali stoji iza svih reči.

"Mene Grad Beograd ne pogađa toliko, ali kad sam rekao i ponovo ću da kažem - najgora vlast koja je ikad postojala, oni su to pokazali i dokazali", smatra Ivković.

On kaže da je Jankovića upoznao neposredno pred predsedničke izbore.

"Postali smo veliki prijatelji kroz sve to, čujemo se danas, pratim šta se dešava. Bilo je ponuda da budem jedan od osnivača i član Upravnog odbora Pokreta slobodnih građana, ali i sad kažem da u 73 godini ne mogu da ulazim u političku oragnizaciju", rekao je on.

Prema njegovom mišljenju, štampa tendeciozno želi da prikaže lošu situaciju u opoziciji, koja je objektivno na granici cenzusa.

"Janković je svetla tačka i trebao bi da bude opozicioni kapital", smatra on.

Govoreći o tome da mu niko iz države nije čestitao na ulasku u Kuću slavnih, Ivković poručuje da ga ta svakodnevica "neće oterati iz Beograda".

"Ako neko misli da će na taj način da me otera, volim ovaj grad iznad svega, dao mi je sve. Tako da ta gospoda neće moći da me se reše na najlakši način", poručuje Ivković.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dušan Ivković: Neće me oterati iz Beograda, Janković svetla tačka

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković izjavio je na televiziji N1 da nikad nije sebe video u politici, već da je u toku predsedničke kampanje podržao Sašu Jankovića kao, kako kaže, tog momenta najbolji mogući izbor...- Posle toga sam pokazao i dokazao da sam totalno van politike....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.