Ivanović u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović u osmini finala

DOHA -

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira premijer serije u Dohi, pošto joj je danas Rumunka Simona Halep predala meč drugog kola.

Ivanović je prvi set dobila rezultatom 6:3, a potom je rumunska teniserka, posle neuspešne intervencije lekara zbog bolova u leđima, odlučila da preda meč.

Za prolazak u četvrtfinale, Ivanović će sutra igrati protiv četvrte teniserke sveta Poljakinje Agnješke Radvanske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od koje u međusobnim duelima gubi 5:3.

Ana je dobila prva tri meča, a potom je izgubila pet puta zaredom. Poslednji put njih dve su se sastale pre nešto više od mesec dana u Melburnu, kada je Poljakinja dobila sa 6:2, 6:4.

Prvi set meča između Ivanović i Halep bio je dosta neobičan, jer je u prvih šest gemova viđeno čak pet brejkova. Halep je izgubila prva tri gema u kojima je servirala, dok je Ivanović jedan uspela da dobije i ispostavilo se da joj je to bilo dovoljno da povede.

Posle brejka u šestom gemu i vođstva od 4:2, Ivanović je dobila svoj naredni servis gem i povela 5:2. Rumunka je tada uzela medicinski tajm aut i po povratku na teren uspela je da smanji na 5:3 i u devetom gemu da na Anin servis osvoji prva dva poena.

Srpska teniserka je tada, zahvaljujući odličnom prvom servisu, dobila četiri poena zaredom i završila set, a onda je Halep odlučila da preda meč.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOHA: Halep predala meč, Ivanovićeva u osmini finala

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Feb.2013

Srpska igračica Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Dohi, pošto joj je u drugom kolu Rumunka Simona Halep predala meč zbog povrede.. Halep je odluku o predaji donela na početku drugog seta, a prvi deo meča Ivanovićeva je dobila sa 6:3.. Srpska teniserka će u osmini finala igrati...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ana u osmini finala turnira u Dohi

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2013

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira premijer serije u Dohi, pošto joj je danas Rumunka Simona Halep predala meč drugog kola.

Nastavak na Radio 021...

KRAH: Ana Ivanović zaustavljena u osmini finala

Izvor: Kurir, 14.Feb.2013, 16:24

Najbolja srpska teniserka poražena od Poljakinje Agnješke Radvanske 6:1, 7:6..DOHA - Najbolja teniserka Srbije Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Dohi...Ivanovićeva, koja je na turniru bila postavljena za 13. nosioca, poražena je u osmini finala od četvrte teniserke...

Nastavak na Kurir...

Ivanovićeva eliminisana u osmini finala

Izvor: Beta, 14.Feb.2013

BEOGRAD, 14. februara 2013. (Beta) - Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u osmini finala turnira u Dohi, pošto je u četvrtak izgubila u dva seta od Poljakinje Agnješke Radvanske, 6:1, 7:5.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.