Interpol i MOK postigli sporazum o tešnjoj saradnji

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol i MOK postigli sporazum o tešnjoj saradnji

Interpol je danas saopštio da je sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) postigao dogovor da intenzivira svoje aktivnosti na međunarodnim sportskim takmičenjima, poput predstojećih Zimskih olimpijskih igara u ruskom Sočiju.

 Predsednik MOK Tomas Bah  

Međunarodna policijska agencija je navela da sporazum predviđa tešnju saradnju sa MOK u pitanjima poput dopinga, nameštanja rezultata i ilegalnog ili neregularnog klađenja.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Sporazumom se Interpol obavezao i da će pružiti dodatnu podršku MOK-u da osigura bezbednost međunarodnih utakmica i manifestacija.

 

U saopštenju koje je danas izdao MOK, predsednik te organizacije Tomas Bah nazvao je učešće Interpola "apsolutno ključnim" za zaštitu i osiguranje međunarodnih sportskih manifestacija.

 

 
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Interpol i MOK postigli sporazum o tešnjoj saradnji

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2014

Interpol je danas saopštio da je sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) postigao dogovor da intenzivira svoje aktivnosti na međunarodnim sportskim takmičenjima, poput predstojećih Zimskih olimpijskih igara u ruskom Sočiju. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.