Igalo: Ranjeni policajac preminuo, uhapšene tri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igalo: Ranjeni policajac preminuo, uhapšene tri osobe

Policijski službenik M.L. (41) koji je danas zadobio povrede od vatrenog oružja, preminuo je u Specijalnoj bolnici u Risnu od posledica ranjavanja, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Službenici Uprave policije su efikasno reagovali, locirali i lišili slobode tri lica osumnjičena da su povezana sa ovim krivičnim delom, od koji je jedan, kako se sumnja, lišio života našeg kolegu, kaže se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Navodi se da je danas oko 14,45 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom radnje privođenja tri lica koja nisu kod sebe imala lična dokumenta, jedno od lica iz svog pištolja je ispalilo hitac u policijskog službenika M.L.

Napadači, dva muškarca i jedna žena su se nakon napada dali u bekstvo u nepoznatom pravcu.

Za napadačima je odmah organizovana potera i uspostavljena blokada grada kao i šireg pograničnog pojasa prema Hrvatskoj.

Osumnjičena lica su locirana na području Sutorine oko 17.00 časova i lišena slobode.

Jedan od njih, prilikom lišenja slobode, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi.

Tada je došlo do razmene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani.

Policija raspolaže podacima o mogućem identitetu osumnjičenih lica, a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama.

Crnogorska policija zahvalila se svim građanima Herceg Novog koji su svojim pozivima davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom pravcu bekstva.

Uprava policije u saopštenju izrazila ogorčenost zbog tragične smrti kolege i navodi da će sa pažnjom pratiti dalji tok razvoj događaja u krivičnom procesuiranja osumnjičenih lica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Policajac ranjen na zadatku

Izvor: Blic, 15.Dec.2019

Službenik granične policije M.L. ranjen je u pucnjavi koja se danas dogodila u Igalu, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.