HAOS NA HORGOŠU, SMENA TURISTA NAPRAVILA POMETNJU: Formirane kolone vozila, na ulazak u Mađarsku se čeka ŠEST SATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 09:23

HAOS NA HORGOŠU, SMENA TURISTA NAPRAVILA POMETNJU: Formirane kolone vozila, na ulazak u Mađarsku se čeka ŠEST SATI

Udarni vikend i gužve na putevim i graničnim prelazima. Kolone vozila i čekanje od bar šest sati na Horgošu. Gužve su od jutros i na Gradini, a nešto manje na Gostunu, Batrovcima i Preševu.

Poslednji vikend u julu i prvi u avgustu donosi smenu turista i pojačan saobraćaj na auto-putevima kroz našu zemlju.

Na graničnom prelazu Horgoš kolone vozila. Više se čeka na izlazu iz zemlje nego na ulazu.

Dva sata treba putnicima da izađu iz Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali treba uračunati i čekanje na mađarskoj strani, na prelazu Reske. Da se uđe na taj prelaz treba još četiri sata.

Na ulazu u Srbiju se čeka oko sat vremena, a na mađarskom prelazu se čeka još bar tri sata. To znači da se čeka najmanje četiri sata kako bi se iz Mađarske prešlo u Srbiju.

Kroz Horgoš je za 12 sati prošlo 52.000 putnika u 11.500 putničkih vozila. Srbiju su napustila 72 autobusa, a 62 su ušla u zemlju.

Na prelazima Horgoš 2, Kelebija, Bački Vinogradi formiraju se kolone i ovog vikenda treba očekivati ogromne gužve.

Kada je reč o ostalim graničnim prelazima, gužve su od jutros i na Gradini, a nešto manje na Gostunu, Batrovcima i Preševu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.