Izvor: RTS, 30.Jul.2021, 08:35

Smena turista na granicama – kolone na Horgošu, čeka se šest sati

Udarni vikend i gužve na putevim i graničnim prelazima. Kolone vozila i čekanje od bar šest sati na Horgošu. Gužve su od jutros i na Gradini, a nešto manje na Gostunu, Batrovcima i Preševu.
Poslednji vikend u julu i prvi u avgustu donosi smenu  turista i pojačan saobraćaj na auto-putevima kroz našu zemlju.

Na graničnom prelazu Horgoš kolone vozila. Više se čeka na izlazu iz zemlje nego na ulazu.
Dva sata treba putnicima da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izađu iz Srbije, ali treba uračunati i čekanje na mađarskoj strani, na prelazu Reske. Da se uđe na taj prelaz treba još četiri sata.
Na ulazu u Srbiju se čeka oko sat vremena, a na mađarskom prelazu se čeka još bar tri sata. To znači da se čeka najmanje četiri sata kako bi se iz Mađarske prešlo u Srbiju.
Kroz Horgoš je za 12 sati prošlo 52.000 putnika u 11.500 putničkih vozila. Srbiju su napustila 72 autobusa, a 62 su ušla u zemlju.
Na prelazima Horgoš 2, Kelebija, Bački Vinogradi formiraju se kolone i ovog vikenda treba očekivati ogromne gužve.
Kada je reč o ostalim graničnim prelazima, gužve su od jutros i na Gradini, a nešto manje na Gostunu, Batrovcima i Preševu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smena turista na prelazima, na Horgošu se čeka šest sati

Izvor: B92, 30.Jul.2021

Poslednji vikend u julu i prvi u avgustu donosi smenu turista i pojačan saobraćaj na auto-putevima kroz našu zemlju...Na graničnom prelazu Horgoš kolone vozila. Više se čeka na izlazu iz zemlje nego na ulazu...Dva sata treba putnicima da izađu iz Srbije, ali treba uračunati i čekanje na mađarskoj...

Nastavak na B92...

NA GRANICAMA SMENA TURISTA Kolone na Horgošu, čeka se šest sati

Izvor: Blic, 30.Jul.2021

Udarni vikend i gužve na putevim i graničnim prelazima. Kolone vozila i čekanje od bar šest sati na Horgošu. Gužve su od jutros i na Gradini, a nešto manje na Gostunu, Batrovcima i Preševu.

Nastavak na Blic...

Smena tranzitnih turista, kroz Horgoš prošlo 75.000 putnika

Izvor: RTS, 30.Jul.2021

Na graničnim prelazima i naplatnim rampama su velike gužve. Najduža zadržavanja su na izlazu iz zemlje, čeka se oko dva sata, a još toliko je potrebno da bi se ušlo u Mađarsku. Na Gradini se čeka oko 20 minuta na ulazu, na izlaz iz zemlje oko 70. Na Batrovcima zagdržavanja oko 60 minuta. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.