Grigorčuk: Zvezda igra dobro, posebno u napadu!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grigorčuk: Zvezda igra dobro, posebno u napadu!

Trener fudbalera ukrajinskog Černomoreca Roman Grigorčuk rekao je danas da mu se mnogo sviđa kako igra Crvena zvezda i ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Poštuje ih ukrajinski trener: Fudbaleri Crvene zvezde  

"Srećni smo što ćemo igrati s tako poznatim timom. Mnogo mi se sviđa kako igra Zvezda, posebno u napadu. To je snažan, dobar tim, jak kolektiv, koji može da igra fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pobedi", rekao je Grigorčuk na konferenciji za novinare u Odesi.

 

Crvena zvezda će sutra od 18.15 igrati u Odesi protiv Černomoreca, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Šanse su jednake, utakmica će pokazati koja ekipa je bolja. Očekujem težak meč. Ne mogu da predvidim ishod, biće interesantno, svakako. Poznajem sve fudbalere Crvene zvezde, ne mogu da izdvojim od kog pojedinca preti najveća opasnost", kazao je Grigorčuk.

 

On je dodao da ne može da prognozira da li će na utakmici biti mnogo golova, ali je ocenio da će meč biti kvalitetan.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grigorčuk: Zvezda igra dobro, posebno u napadu!

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Trener fudbalera ukrajinskog Černomoreca Roman Grigorčuk rekao je danas da mu se mnogo sviđa kako igra Crvena zvezda i ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.