Fudbal i Premijer liga: Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester Junajteda, ali gde

Izvor: B92, 19.Avg.2022, 12:16

Fudbal i Premijer liga: Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester Junajteda, ali gde

Da li će 37-godišnji Portugalac ostati u Mančester Junajtedu ili će potražiti novi klub?

Kristijano Ronaldo nema jasnu sledeću destinaciju jer razmišlja o budućnosti u Mančester Junajtedu, smatraju novinari u BBC-jevom podkastu.

Žilijen Lorens, Gijem Balage i Rafael Honigštajn razmatrali su Ronaldovu budućnost nakon što su se pojavile informacije da napadač želi da napusti Old >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Traford kako bi igrao u Ligi šampiona, najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Navodno su u Junajtedu zabrinuti zbog toga kako raspoloženje 37-godišnjeg napadača utiče na moral u ekipi i klub je spreman da ga pusti.

U BBC-jevom podakastu, Balage je rekao da "postoji gomila razloga zašto ne bi trebalo da bude u Junajtedu".

Luk Edvards, novinar Dejli telegrafa, smatra da će Ronaldo verovatno ostati u Mančester Junajtedu, uprkos medijskim napisima da traži drugu sredinu, a pominjao se i klub u kojem je počeo karijeru - Sporting iz Lisabona.

Ronaldo je na Instagramu napisao da su mnoge priče napisane o njemu "laži".

"Dobra stvar je što je neko izrazio želju da ga angažuje, jer je postajalo pomalo neprijatno za samoproglašenog 'Najboljeg igrača svih vremena'", rekao je Edvards za BBC-jev podkast Transfer vesti i glasine.

"U normalnim okolnostima, veoma bih voleo da se dogodi taj transfer. Karijeru je počeo u Sportingu iz Lisabona, vratio bi se u Portugal odakle je otišao kao tinejdžer. Ali priča o Kristijanu Ronaldu me nervira.

"Dao je smešnu izjavu da ima svesku u koju svakodnevno beleži sve priče o njemu. Stvarno neko misli da to radi? Kao dođe kući uveče i onda gugla svoje ime i upisuje sve objave.

"Kaže da je samo pet priča bilo istinito. Da se razumemo - mogao je da kaže da želi da ode na kraju prošle sezone, ali nije. Njegovo ponašanje i govor tela u dve utakmice u kojima je igrao ove sezone su bili užasni.

"Dalje je rekao da će za dve nedelje reći istinu. Zašto to ne uradi sada? Šta će biti za dve nedelje? Prelazni rok se završava. Tada će znati da li ostaje ili ide. Reci nam istinu sada. Cela stvar je postala dosadna", rekao je Edvards i dodao:

"I dalje mislim da će ostati u Mančester Junajtedu".

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbal i Premijer liga: Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester Junajteda, ali gde

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2022

Da li će 37-godišnji Portugalac ostati u Mančester Junajtedu ili će potražiti novi klub?

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.