Fondacija Novak Đoković sakupila dva miliona dinara za nove vrtiće u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Novak Đoković sakupila dva miliona dinara za nove vrtiće u Srbiji

Fondacija Novak Đoković saopštila je da je sakupila oko dva miliona dinara za nepunih nedelju dana trajanja donatorske kampanje "Sezona darivanja".

Osnivači Fondacije, Novak i Jelena Đoković, pozvali su sve ljude širom sveta da se pridruže donatorskoj akciji i doniraju novac za otvaranje novih vrtića u Srbiji, a oni će duplirati prikupljenu sumu.

"Zahvaljujući vama, danas više od 200 dece ima pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju. Inspirisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vašom humanošću i prelepim porukama i ove godine želimo da dupliramo ukupnu sumu vaših donacija prikupljenih u ovoj Sezoni darivanja," izjavili su Novak i Jelena Đoković.

Za tu namenu za sve korisnike Vip, Telenor i Telekom mobilnih operatera otvoren je poseban broj 2205, a cena poruke iznosi 100 dinara, dok se donacije mogu uplatiti i preko linka fundraise.novakdjokovicfoundation.org.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Donatorska kampanja „Sezona darivanja“ NOVAK I JELENA TE POZIVAJU:„Koliko donirate vi, doniraćemo i mi za otvaranje novih vrtića u Srbiji“

Izvor: Blic, 09.Dec.2019

Za nepunih nedelju dana trajanja donatorske kampanje „Sezona darivanja" Fondacija Novak Đoković sakupila je skoro 2 miliona dinara, ali to nisu jedine dobre vesti. Osnivači Fondacije Novak i Jelena Đoković pozvali su sve ljude širom sveta da se pridruže donatorskoj akciji i doniraju novac za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.