Festival urbane kulture na Savskom vencu od 18. novembra

Izvor: Blic, 15.Nov.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival urbane kulture na Savskom vencu od 18. novembra

Rok koncertom u velikoj sali SKC-a u ponedeljak u 18 sati počinje sedmi Savskovenački urban fest.

Savskovenački urban fest (SVURF) sastavljen je iz muzičkog, pozorišnog i likovnog takmičenje, a trajaće od 18. novembra do 20. decembra.

Učestvuju osnovci, srednjoškolci i studenti sa opštine Savski venac, ali i zainteresovani iz drugih beogradskih opština.

Publika će mlade bendove i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muzičare moći da sluša od 18. novembra do 4. decembra u SKC-u. Pozorišne predstave igraće se u "Teatru 78", dok će likovni radovi biti izloženi izloženi u Kući kralja Petra na Senjaku.

Završno veče održaće se u Teatru 78 i tada će nastupiti najbolji učesnici, a biće dodeljene diplome i nagrade nejboljima iz sve tri oblasti. Organizator je opština Savski venac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počinje sedmi Savskovenački urban fest

Izvor: Danas, 15.Nov.2013

Počinje još jedan Savskovenački urban fest - SVURF 2013, a svečano će započeti rok-koncertom u velikoj sali Studentskog kulturnog centra, u ponedeljak, 18. novembra, u 18 časova. Za ovaj, muzički deo festivala, prijavljene su 42 mlade grupe iz celog Beograda, 13 iz osnovnih škola i 29 srednjoškolskih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.