EP: Orlovi u drugom šeširu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: "Orlovi" u drugom šeširu

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu na žrebu za Evropsko prvenstvo 2015. godine.

Korak dalje na EP, za novu radost Srbije 

 

Kako je danas saopštila Svetska košarkaška federacija, nosioci se određuju na osnovu plasmana na prethodnom Evropskom prvenstvu ili na osnovu rezultata u kvalifikacijama. Srbija je pre dve godine u Sloveniji zauzela sedmo mesto, pa je smeštena u drugi šešir sa ekipama od petog do osmog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mesta, Slovenijom, Ukrajinom i Finskom.

 

U prvom šeširu je evropski šampion Francuska, zatim Litvanija, Španija i Hrvatska.

 

U trećem šeširu smešteni su Grčka, Turska, Letonija i Bosna i Hercegovina, a u četvrtom su Italija, Poljska, Belgija i Makedonija. Nemačka, Češka, Izrael i Gruzija nalaze se u petom šeširu, a u šestom su Holandija, Island, Rusija i Estonija.

 

Žreb za Evropsko prvenstvo 2015. godine održaće se 8. decembra od 16 časova u Diznilendu u Parizu. Turnir će se igrati od 5. do 20. septembra u Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji, a utakmice nokaut faze igraće se u Lilu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srbija u drugom šeširu na žrebu za EP 2015

Izvor: RTS, 28.Nov.2014

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu na žrebu za Evropsko prvenstvo 2015. godine. Žreb za Evropsko prvenstvo 2015. godine održaće se 8. decembra od 16 časova u Diznilendu u Parizu. Turnir će se igrati od 5. do 20. septembra u Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.