Dženana Hodžić 88. u sprintu mladih biatlonki na SP u Obertilijahu

Izvor: SandzakPress.net, 02.Mar.2021, 16:56

Dženana Hodžić 88. u sprintu mladih biatlonki na SP u Obertilijahu

Reprezentativka Srbije u biatlonu, Sjeničanka Dženana Hodžić zauzela je danas 88. mesto u sprintu mladih na šest kilometara na Svetskom prvenstvu u austrijskom Obertilijahu, a njene reprezentativne koleginice i članice Zlatibora Emilija Bućić i Isidora Čupović završile su kao 97, odnosno poslednja, 99. u cilju. Zlato je osvojila Slovenka Lena Repinc, dok su se srebrom i bronzom okitile Linda Cingerle iz Italije i Nemica Selina Grotian. U današnjem sprintu mladih biatlonaca na 7,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kilometara u Obertilijahu nastupila su četvorica reprezentativaca Srbije, od kojih je najbolji bio Sjeničanin Omar Hodžić na 95. mestu. Takmičar Zlatibora Miloš Đorđević okončao je na 105, Eman Muhović iz Sjenice na 107, a još jedan Zlatiborac Nikola Đorđević na pretposlednjoj, 110. poziciji. Najsjajnije odličje prapalo je Denisu Irodovu iz Rusije, dok su srebrnu i bronzanu medalju uzeli Italijan Fabio Piler Kotrer i Jan Gunka iz Poljske. The post Dženana Hodžić 88. u sprintu mladih biatlonki na SP u Obertilijahu appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Loš dan srpskih nordijki na SP

Izvor: B92, 02.Mar.2021

Srpske reprezentativke u nordijskom skijanju Maida Drndić i Anja Ilić imale se loš nastup u trci na 10 kilometara slobodnim stilom na SP u Obersdorfu...Drndić je zauzela 74. mesto, dok je Ilić bila slabija i na kraju je sa velikim zaostatkom završila na 88. poziciji...Zlato je, prema očekivanju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.