Dolazak Obradovića u Partizan fantastična vest za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021, 12:16

"Dolazak Obradovića u Partizan fantastična vest za Srbiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dolazak Željka Obradovića u Partizan fantastična vest za Srbiju i poželeo mu da i Partizan i Srbiju vrati u košarci na evropski tron.

"Ako je istina, čestitam i Željku i Partizanu, to je velika vest za našu zemlju, on je legenda, mislim da je najviše evrotrofeja osvojio", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tu vest.

Kaže da, kao što se radovao povratku Stefana Milenkovića i Vladimira Pištala i mnogih ljudi koji se vraćaju u poslednje dve godine u Srbiju, da se tako raduje i dolasku Željka Obradovića.

"Želim mu mnogo uspeha i pobeda i da i Partizan i Srbiju vrati na evropski tron", poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić o dolasku Željka Obradovića u Partizan: Velika vest za našu zemlju

Izvor: B92, 20.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je dolazak Željka Obradovića u Partizan velika vest za našu zemlju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.