Đurić: Grbić je znao gde treba da dođe!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Grbić je znao gde treba da dođe!

"Trabao nam je takav igrač, napravili smo pravu stvar", rekao je prvi čovek crno-belih.

Dovodimo još dva pojačanja: Dragan Đurić  

Predsednik Partizana Dragan Đurić nije krio zadovoljstvo nakon angažovanja Petra Grbića, čijim je dolaskom, prema njegovim rečima, napravljen jak tim.

Odlični Podgoričanin je na početku prelaznog roka bio meta večitog rivala.

"Znao je Grbić gde da dođe! Želela ga je Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i još neki klubovi, ali je procenio da je za njega najbolji izbor Partizan. Trabao nam je takav igrač, napravili smo pravu stvar".

Prelazni rok u Humskoj još nije završen.

"Planiramo da angažujemo još dvojicu igrača. Sve će biti poznato u narednih deset dana. Očekujem da će tim biti formiran do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona".

Ivan Ivanov ima ponudu Bazela, ali u Partizanu ne popuštaju.

"Ivanov ne može da ode dok ne nađemo adekvatnu zamenu. Mnogo je važan za odbranu i ekipu. Poslali smo Švajcarcima naše uslove, kad i za koliko novca može da ode. U ovom trenutku nema zeleno svetlo i moraće da igra utakmicu u Jermeniji".

Kao eventualna zamena na štoperskoj poziciji pominjao se Nikolaj Bodurov.

"Bodurov? Ne", zaključio je Dragan Đurić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Planiramo da angažujemo još dvojicu igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jul.2013

Nedeljno pre podne u „Zemunelu”: trener Vuk Rašović marljivo vežba sa igračima, a predsednik Dragan Đurić, u društvu sportskog direktora Alberta Nađa, pažljivo prati svaki potez. Miris elitnog takmičenja sve više opija crno–bele.. (FOTO: V. Marković). Prvi čovek Partizana je na treningu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Počeo sastanak Upravnog odbora Zvezde: Babović tema, navijači protiv

Izvor: Blic, 15.Jul.2013

U 18 časova počeo je sastanak Upravnog odbora FK Crvena zvezda, na kom će jedna od tema biti potencijalni dolazak bivšeg igrača Partizana Stefana Babovića u redove crveno-belih...Prvi je na sastanak došao predsednik Dragan Džajić, koji je za Blicsport rekao da nije doneta konačna odluka..."Ništa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.