Đoković u polufinalu završnog turnira sezone, za finale s Timom

Izvor: VOA, 20.Nov.2020, 18:29

Đoković u polufinalu završnog turnira sezone, za finale s Timom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Završnog turnira sezone - Nito ATP finala u londonskoj O2 areni - pobedom u poslednjem meču grupe Tokio 1970. u duelu sa Aleksandrom Zverevom - 6:3 i 7:6 (4). Đoković je tako uprkos porazu od Danila Medvedeva u drugom kolu (uz pobedu nad Argentincem Dijegom Švarcmanom u prvom), deveti put u karijeri osigurao plasman u polufinale na turniru na kojem učestvuje najboljih osam tenisera u godini na izmaku. Više polufinala od njega imaju samo Rodžer Federer (16), Ivan Lendl (12) i Pit Sampras (10), dok Boris Beker i Džimi Konors imaju devet, kao i Đoković. Za plasman u finale očekuje ga duel sa pobednikom grupe London 2020. i zvaničnim šampionom Ju Es Opena Austrijancem Dominikom Timom, dok će u drugom polufinalu igrati Španac Rafael Nadal (drugoplasirani u grupi London 2020) i Medvedev.  Đoković je jedini od preostale četvorice tenisera koji je osvajao završni turnir u prošlosti, čak pet puta (samo federer ima više titula - šest).  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Federer

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

ZA FINALE POSLE RUČKA: Evo kada Đoković i Tim izlaze na teren

Izvor: Kurir, 21.Nov.2020, 00:24

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u subotu igra polufinale Završnog mastersa sezone, a protivnik mu je Austrijanac Dominik Tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.