Đoković u četvrtfinalu turnira u Bazelu

Izvor: Politika, 03.Nov.2011, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u četvrtfinalu turnira u Bazelu

BAZEL – Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Bazelu, pošto jre danas u drugom kolu savladao Poljaka Lukoša Kubota rezultatom 6:1, 6:2 posle svega 55 minuta igre.

Đoković je bez velikog napora, smirenom, ali neumoljivom igrom deklasirao Kubota protiv koga sada vodi sa 4:0 u međusobnim duelima.

Prvi tenser sveta će se u meču za polufinale sastati sa Kipraninom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Markosom Bagdatisom.

Naš teniser se do sada pet puta sastajao sa Bagdatisom i svih pret puta je bio uspešniji.

----------------------------------------------

Đoković: Veoma prijatan meč

BAZEL – Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom (6:1, 6:2) u trećem kolu turnira u Bazelu da je odigrao veoma prijatan meč.

„Ovo je bio veoma prijatan meč za mene. Bilo je očekivano da na početku turnira imam problema da uđem u ritam, ali danas ne mogu da se požalim na igru”, rekao je Đoković.

Đoković je odservirao četiri as servisa na meču, a protivnik je na njegov servis uzeo deset poena.

„Počeo sam da serviram tek dva-tri dana pre prvog meča na turniru. Još uvek imam problema sa drugim servisom”, kazao je Đoković.

Agencije

objavljeno: 03.11.2011.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.