Đoković prisutvovao postavljanju voštane figure u Jagodini

Izvor: Blic, 09.Feb.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković prisutvovao postavljanju voštane figure u Jagodini

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, danas je u Jagodini, u Muzeju voštanih figura, prisustvovao svečanom postavljanju svoje figure u vosku, rad beogradskog vajara Svetomira Radovića.

Ispred prostorija muzeja, uprkos veoma hladnom vremenu, a zatim i u Sportskoj hali JASA, Đokovića je , u pratnji domaćina, gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića - Palme, dočekalo i pozdravilo više od 6.000 ljudi.

Voštana figura Đokovića je izrađena na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osnovu video snimaka i fotografija najboljeg tenisera sveta, završena je pre 20 dana i čekala je slobodan termin Đokovića za dolazak u Jagodinu.

Figura u prirodnoj veličini, obučena je u orginalni dres i obuvena u patike koje je Đoković nosio, sa takoje originalnim reketom u ruci, oštećenim u jednom od njegovih mečeva, na kome piše Novak.

Poziranje Đokovića uz svoju figuru bilo je omogućeno samo snimatelju i fotoreporteru iz njegovog tima.

Figura Đokovića je 29. u Muzeju voštanih figura u Jagodini, jedinom takvom u Srbiji, a šestom u Evropi, koji je otvoren 2008. godina i u njemu su mesto našle znamenite ličnosti iz kulture i prosvete, vere, politike i sporta iz Srbije i sa prostora bivše SFRJ.

Novak ulazi u ring u Sportskoj hali JASA

Nosilac nagrade Sportske akademije iz Londona "Laureus" za 2011. godinu, Đoković je, posle postavljanja figure, u Sportskoj hali JASA, zvanično otvorio meč za titulu svetskog prvaka u kik boksu, disciplina lou kik, između Bobana Marinkovića člana "Palminih tigrova" iz Jagodine i Tijaga da Silve iz Brazila.

On je sa ringa poručio mladima da se bave sportom jer je to najbolji način da se afirmišu.

Otvaranju meča, prisustovao je i zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaka pred Muzejom voštanih figura dočekalo šest hiljada Jagodinaca

Izvor: Blic, 09.Feb.2012

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković prisustvovao je svečanom postavljanju svoje figure u vosku, u Muzeju voštanih figura u Jagodini...Ispred prostorija muzeja, uprkos veoma hladnom vremenu, a zatim i u Sportskoj hali JASA, Đokovića je, u pratnji domaćina, gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića...

Nastavak na Blic...

Đoković predstavio svog voštanog dvojnika (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2012

U prirodnoj veličini, u orginalnom dresu, u patikama sa jednog od mečeva i sa reketom oštećenim u jednom izlivu nervoze, figura Novaka Đokovića predstavljena je danas u muzeju voštanih figura u Jagodini u prisustvu – originala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nole dobio voštanu figuru

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Feb.2012

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, danas je u Jagodini, u Muzeju voštanih figura, prisustvovao svečanom postavljanju svoje figure u vosku, rad beogradskog vajara Svetomira Radovića. Ispred prostorija muzeja, uprkos veoma hladnom vremenu, a zatim i u Sportskoj hali JASA, Đokovića je, u pratnji...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Đoković prisustvovao postavljanju svoje voštane figure u Jagodini

Izvor: Blic, 10.Feb.2012, 05:55

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, danas je u Jagodini, u Muzeju voštanih figura, prisustvovao svečanom postavljanju svoje figure u vosku, rad beogradskog vajara Svetomira Radovića...Ispred prostorija muzeja, uprkos veoma hladnom vremenu, a zatim i u Sportskoj hali JASA, Đokovića je , u pratnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.