Divac poželeo sreću Kokoškovu na klupi Srbije: Igore čestitamo, ali nećemo stići na pripreme sledećeg leta

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac poželeo sreću Kokoškovu na klupi Srbije: Igore čestitamo, ali nećemo stići na pripreme sledećeg leta

Sakramento je dozvolio Igoru Kokoškovu da dođe na klupu Srbije, kako su “Novosti” prve i najavile Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac nagovestio je danas da je Igor Kokoškov novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije."Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta", napisao je nekadašnji reprezentativni centar na društvenim mrežama, uz zajedničku sliku sa Predragom Stojakovićem i Kokoškovim.Kokoškov je od prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << član stručnog štaba Sakramenta.Prethodno je radio kao prvi srpski trener u NBA, gde je vodio Finiks jednu sezonu.Reprezentacija Srbije je bez selektora od kako je to mesto posle Svetskog prvenstva napustio Aleksandar Đorđević.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Divac nagovestio da je Kokoškov novi selektor Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2019

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac nagovestio je danas da je Igor Kokoškov novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. „Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta”, napisao je nekadašnji reprezentativni centar na društvenim mrežama, uz zajedničku sliku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.