Deca sa severa KiM igrala basket ispred kordona Kfora VIDEO

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 14:39

Deca sa severa KiM igrala basket ispred kordona Kfora VIDEO

Zvečan -- Deca iz više košarkaških klubova sa severa KiM odigrala su danas ispred kordona Kfora u Zvečanu prijateljsku utakmicu u basketu.

Deca su to učinila nakon što je Srbija u nedelju osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u basketu 3x3.

U nadmetanju su im se pridružili i građani koji mirno protestuju kod zgrade opštine već 10 dana, druga deca, mediji, ali ovoga puta vojnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kfora nisa bili zainteresovani da šutiraju na koš i učestvuju u sportskom nadmetanju, javlja dopisnik Tanjuga.

Srbi iz Leposavića su juče, u okviru radničkih sportskih igara, odmerili snage sa pripadnicima američkog kontigenta Kfora u disciplini nadvlačenja konopca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

11. dan protesta Srba

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 09:36

Srbi iz Zvečana i Severne Mitrovice 11. dan protestuju okupljeni ispred barikade koju su u blizini opštinske zgrade u Zvečanu postavili vojnici Kfora...Vojnici Kfora danas nisu stacinirani na raskrsnicama u Zvečanu...Od upada specijalnih jedinica Kosovske policije u prostorije opština Zvečan, Zubin...

Nastavak na B92...

Studenti ispred kordona Kfora u Zvečanu, pevaju "Izađi mala" (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jun.2023

Studenti Prištinskog univerziteta sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici danas su se ispred opštine Zvečan i kordona Kfora pojavili sa majicama na kojima piše “Izađi mala”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.